Länkar

Här kommer en lista på länkar till andra webbplatser jag använder och tycker är intressanta:

ChampagneHuset

Champagne – denna fantastiska dryck – blir bara mer och mer populär i alla sammanhang, både som aperitif och som dryck till måltiden.

ChampagneHuset som har ett brett utbud av champagne från de olika områdena i Champagne, vänder sig till skandinaviens bästa restauranger, barer och sommelierer.
 

Goda Drycker

Goda Drycker är en guide till utbudet av vin, sprit och öl på den svenska marknaden, med tyngdpunkt på mindre kända produkter. Med detta avses drycker som inte ingår i Systembolagets ordinarie sortiment, men som ändå erbjuds av svenska importörer och producenter.
 

Munskänkarna

Vinet kan ge ditt liv en extra dimension av glädje. Här finns en oändlig kunskapskälla att ösa ur. Historia, geografi och all annan spännande teori är en sida av vinkunskapen. En annan är att prova viner. Ju mer du lär dig, desto mer vill du veta.

Som medlem i Munskänkarna, världens största vinprovarförening, får du möjlighet att delta i provningar, kursverksamhet, resor och mycket annat som vidgar din kunskap om vin, denna den ädlaste av drycker.
  

©Copyright 2010 Gastrosof
Denna sida uppdaterades 2010-04-12